Monday, 14 April 2008

Recepten ruil- digital
At the Digital Craft Cottage ( where I'm learning to Digiscrap) we have a monthly recipe exchange . At the end of the month you get all the recipies that have been entered and there are a lot as we are all very enthousiastic.

They are the right size to print ( 4x6) and put in a lunchbox.This is my first entree for this month. Kit used is made by Chris from DCC and is called Cool Copper

===========

By Digital Craft Cottage ( waar ik leer te digiscrappen) hebben we elke maand een recepten ruil . Aan het eind van de maand krijg je alle recepten die gemaakt zijn en dat zijn er een hoop want we zijn allemaal enthousiaste deelnemers. Ze zijn een leuk formaat om te printen en in een lunchdoos te bewaren. Een gepimpte natuurlijk.

Dit is 1 van mijn digirecepten van deze maand.De kit die ik heb gebruikt is ontworpen door Chris vanDigital Craft Cottage en heet Cool Copper

3 comments:

hilde said...

wow knap hoor dat digiscrappen...jij bent ook van alle markten thuis! ;-)

Janine said...

ziet er mooi uit!

Linda said...

Jij doet ook van alles en nog wat he?!! Leuk dat je ook met digiscrappen bezig bent......heb ik mij nog helemaal niet in verdiept (eerst maar eens wat sneller worden in het 'gewone' scrappen). Have fun!