Thursday, 16 October 2008

Lost glasses and 2 cards in one evening

I lost my reading glasses yesterday.. now I'm a stickler for putting things down and forgetting where I put them but in this case I was sure they were on a little cupboard in the back kitchen . nowhere to be found I searched the whole house about 4 times.
Luckily I still had my old ones as I'm lost without them. What no reading, no computering, crafting ??
Now in the morning darling Moose, the younger dog/pest ( I can wring his neck sometimes) was walking round with them in his mouth so I feared the worst.
Hurray... today Tom found them in the grass next to the path to one of the caravans.The sun was reflecting on the glass.
==========
gisteren was ik mijn lees bril kwijt, nou ben ik er erg goed in om dingen neer te leggen en vervolgens te vergeten waar maar in dit geval wist ik zeker dat ze op het kastje in de bijkeuken lagen.. nergens te vinden , ik heb 4x het hele huis doorzocht.

Gelukkig had ik nog een oud paar want zonder ben ik verloren . wat niet lezen, niet computeren, niet knutselen?

's Morgens had Moose de jongste hond/pest ( af en toe kan ik 'm wel achter het behang plakken) ze al een keer in zijn bek dus ik vreesde het ergste.
Hoera, vanochtend vond Tom ze in het gras naast het pad naar een van de caravans, de zon weerkaatste in het glas.
Zomaar 2 kaarten op 1 avond gemaakt. Deze heb ik gemaakt voor een challenge op Cornish Heritage Farms .

Je moest de kleuren oranje-licht oranje en storm gebruiken, een combinatie waar ik nooit aan zou denken. Ik had nog maar een klein stukje donkergrijze kaart in huis. .

========


This card was done for a challenge on Cornish Heritage Farms . You had to use the colours orange- lighter orange and storm. Something I never would have thought about. I only had a small piece of greyish card in my stock .
Deze is gedaan voor de Tanda Teaser op Tandastamps. Opdracht luidde " laat je schoenen schijnen" . Ik heb wat leerachtige kaart gebruikt . Ik ga door een oranje fase op het ogenblik zo te zien.
==========
This one was done for the Tanda Teaser on Tanda stamps
The challenge was " let your shoes shine", I used some leather like card.
I seem to be going through an orange phase at the moment.

2 comments:

ScrapEnjoy said...

Leuk verhaal van je bril Ellen, ook ik zoek me af en toe te pletter, presteert het zelfs om er op te gaan zitten, maar ach meis,zal onze leeftijd wel zijn of te veel aan ons hoofd (hou het hier maar op)
Maar je hebt weer mooie creatie's gemaakt heel apart en oranje.

vr.gr. Lilian

Anonymous said...

Wat een leuke kaartjes zijn dat geworden Ellen, dat boompje met het uiltje erop is erg mooi. Heb je dat met glaze art bewerkt of met embossingpoeder.

Enne die bril, ik ben zo blij dat ik voortaan een multivocale heb. Zou blind zijn zonder. hihi. Ik heb nog een hele colectie leesbrilletjes en deel ze soms uit aan mensen die hier heel kippig zitten te kijken.

Marjolijn